Er du i tvivl om, om du skal bruge Yoast til dit WordPress? Eller er du allerede flittig bruger af Yoast, men vil gerne lære, hvordan du optimerer dine SEO-søgeresultater?

Så er du kommet til det rette sted. Vi viser dig her, hvordan du finder vej gennem WordPress til Yoast, og hvordan du med blot et par enkle klik kan optimere dine søgeord, metabeskrivelser osv. gennem Yoast SEO. Læs med her!

Step 1: Under SEO, gå ind på ”Visning af søgeresultater”:

Step 2: Du lander automatisk i ”Generelt”-menuen. OBS! ”Generelt”-undermenuen i ”Visning af søgeresultater”-menuen er forskellig fra ”Generelt”-undermenuen i ”SEO”-hovedmenuen.

Hvis du allerede har konfigureret din Yoast SEO, så er disse informationer allerede udfyldte:

Step 3: Tryk på ”Indholdstyper” for at redigere visningsindstillinger for indlæg, sider, skabeloner og projekter.

Tryk , når du er færdig.

Her er et eksempel på visningsindstillinger af ”Indlæg”:

Step 4: Under ”Mediefiler” har du mulighed for at omdirigere attachment URL’s til selve mediet.

Vi plejer at bruge et plug-in, der hedder Search Index Plugin. I dette tilfælde behøver du ikke at manuelt skjule attachment URLs.

Step 5: Under ”Taksonomier” kan du redigere visningsindstillingerne for Kategorier, Tags, Formater, Projektet Kategorier og Projektet Tags. Hvis du ønsker at skrive en meta-beskrivelse til dine kategorier, kan du gøre det her.

(HUSK! at hvis du har mange forskellige kategorier, som ikke kan beskrives med en enkelt generel meta-beskrivelse, så kan du skrive specifikke meta-beskrivelser til hver enkelt kategori under ”Indlæg”->”Kategorier”->”Beskrivelse”)

Her er et eksempel på visningsindstillinger af “Kategorier”:

Step 6: Under ”Arkiver” kan du aktivere/deaktivere forfatterarkiver, datoarkiver osv. Har din webside kun 1 forfatter, så deaktiver forfatterarkiver.

Du kan også deaktivere datoarkiver:

Step 7: Under ”Brødkrummer” kan du indstille, hvordan den ”pathway” skal se ud. Den fortæller, hvor du er henne i strukturen på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at brødkrummer er aktive, da den hjælper Google med at forstå strukturen af din hjemmeside og gør det nemmere for besøgende at navigere i din hjemmeside:

Step 8: RSS hjælper søgemaskiner med at identificere dig som den oprindelige kilde til indholdet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *