DIVI er, som vi tidligere har beskrevet, et fantastisk nemt og lækkert værktøj til at sætte hjemmesider op med. Mest fordi DIVI i forvejen har en helt masse templates, som du kan benytte dig af. Templates er skabeloner, så du ikke behøver at lave din hjemmeside helt fra scratch i DIVI. Du vælger det bare og laver så selv om på det, lige så tosset du vil det.

Men hvordan opsætter du en template i DIVI? Og hvor mange DIVI-templates er der at vælge imellem? Her har du Viral Medias guide til templates i DIVI!

Step 1: Hvis du allerede har oprettet en side i WordPress, tryk så på ”Sider” i sidebaren, og vælg ”Alle sider”. Herefter tryk på ”Rediger” på den pågældende side. Har du ikke oprettet en, kan du bare trykke ’Tilføj ny’:

Step 2: Her får du 3 valgmuligheder automatisk (Hvis ikke, så tryk på ”Brug DIVI byggeren”), som burde se således ud:

Step 3: Tryk på for at benytte templates (layouts)!

Her får du mange foruddefinerede Divi-templates, som man kan vælge i blandt:

Step 4: Du har her mulighed for at søge med ord, søge blandt kategorier eller direkte vælge de DIVI-templates, der kommer op til højre for søgningsmulighederne. Dog kommer du ikke til at bruge templates med det samme ved at trykke på dem. DIVI fremviser først sine templates, som du kan se på screenshottet herunder:

Step 5: Hvis du kan lide denne template i DIVI, tryk så på !

Step 6: Vent indtil din DIVI-template indlæses – dette kan tage lidt tid:

Step 7: Nu ser du opbygningen af din template. Her kan du redigere siden i DIVI byggeren eller bygge den på forenden ved at trykke på :

Vi håber, at du kom lidt tættere på at finde rundt i DIVI og de mange muligheder med templates. Husk på, at det trods alt er en template – en skabelon – så du skal ændre i den og personliggøre den, så det passer til din virksomhed, og så det ikke ligner andres.

Heldigvis er vi eksperter i DIVI og navigerer ugentligt rundt i værktøjets mange templates. Så hvis du vil have os til at sætte din hjemmeside op, kan du sagtens kontakte vores DIVI- og template-eksperter lige her.

Husk, at vi også har rigeligt med blogposts og guides omkring andre DIVI-emner eller generelle emner om digital markedsførings.

Held og lykke med template-byggeriet i DIVI.

//Matias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *