Alright, vil du gerne have, at dine webshop-kunder kan tilføje ting til deres køb? Så skal de have mulighed for Add-Ons.

Alle eCommerce-værktøjer ligger inde med forskellige add-on’s til produkter. Vi bruger WooCommerce, og derfor kommer dette blogindlæg til at handle om deres Product Add-Ons. Men du burde gerne kunne finde

Men først – hvad er muligheder til køb i en webshop?

Når vi snakker tilføjelses-muligheder, add-ons og lignende navne til din webshop, så er det ofte de muligheder, som bliver givet til et produkt, lige inden en kunde trykker ‘Køb nu’ eller ‘Læg i kurven’.

Det kan være farvevalget på en t-shirt, størrelsen på samme t-shirt, mulighed for at tilvælge små varer, der hører til produktet eller meget mere.

Ofte kan man vælge imellem flere, eller man kan sætte rettetegn eller kryds i en boks. Se eksemplerne herunder:

Muligheder til køb i webshop | WooCommerce Product Add-ons                   Muligheder til køb i webshop | WooCommerce Product Add-ons - tilføjelse

Hvad får jeg så af muligheder til køb i min webshop med Product Add-Ons?

Hvis du bruger WooCommerce, kommer du sikkert til at ville være interesseret i alle de her fede features:

Vi synes selv, at Product Add-Ons er et rigtigt godt værktøj til WooCommerce, og generelt er det bare fedt at kunne specialdesigne kundernes muligheder, så de kan tilføje ting til deres køb/ordrer.

————————————————

Vi sætter gerne din webshop op og sørger for, at du har alle muligheder klar til dine kunder – efter dit behov, selvfølgelig!

Du kan se vores priser her.

Hvis du er mere interesseret i digital marketing samt tips og tricks til din webshop, har vi en blog til dig!

Vi håber, du fandt, hvad du ledte efter, og at du er klar på at give dine kunder en masse gode tilføjelses-muligheder ved deres køb i din webshop. Hvis du har problemer med dette, kan du kontakte os her.

God dag!

// Matias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *