Search Console Insights: Bruger du meget tid på content i din markedsføring? Det kan være, at du udgiver videoer, artikler, blogposts og meget andet.

Så får nu nok snart en helt ny måde at tracke dit content på. Google er nemlig i gang med at betateste deres nye feature til Google Search Console: Insights.’

Google Search Console Insights

Search Console Insights giver nemlig dig og din virksomhed et helt nyt blik ind i den content-data, som i forvejen kan trackes i Search Console. Mere præcist kan du bruge det til at blive endnu klogere på, hvordan folk interagerer med dit content.

Hvad giver Search Console Insights dig helt præcist?

Hvordan kan det så hjælpe dig? Jo, nu skal du se. Google Search Console Insights vil nemlig kunne hjælpe med at svare på følgende af dine spørgsmål:

Med andre ord er Google Search Console Insights en slags Google Analytics, men for dit specifikke content.

Spændende at se, hvad det fører til

Lige nu er Google Search Console Insights som sagt kun en beta-version, og det bliver testet af et lille udvalg af Search Console-brugere. Det kan være, at du er blevet notificeret, så husk at følge med i Google Search Console og på din email! Det er en sjov og spændende ny mulighed at prøve af.

Og hvad der bliver endnu mere spændende? Dets brugervenlige udtryk og fremtiden for det.

Google Search Console Insights 2

For ved en Google-søgning kan Search Console Insights nemt se, hvordan dit content ranker i forhold til andres, hvor meget trafik der er herpå, og om din trafik er faldet eller steget over tid. Det kan du gøre for forskellige tidsrum. Se billedet ovenover.

Og hvis du trykker ind på det markerede felt, kan der komme mange flere statistikker og data over samme op.

Skal du bruge Google Search Console Insights, når det bliver frittilgængeligt? Det tror vi i den grad, at vi skal!

For så kan vi holde øje med, hvor godt det går med vores blogposts. Forhåbentlig fik du, hvad du søgte efter omkring Google Search Console Insights 😉

//Matias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *