Tidligere har vi skrevet om, hvordan DIVI kunne downloades, og hvordan DIVI installeres med WordPress. Men derfor vil vi selvfølgelig også give en guide til, hvordan du bruger DIVI.

DIVI er et fantastisk enkelt og nemt grafisk hjemmesideværktøj at bruge og navigere rundt i. Vi håber, at du kan bruge denne guide, og at den giver et lige så enkelt og nemt overblik, som DIVI selv. Let’s get to it!

Step 1: Find den side (eller indlæg), du gerne vil bygge. Det gør du ved at navigere fra WordPress-kontrolpanelet, og tryk herefter ”Sider” -> ”Alle sider”. Nu kan du se alle din hjemmesides sider til højre herfor.

Step 2: Naviger markøren over siden, der skal bygges, og tryk ”Rediger”:

Step 3: Tryk , hvor du aktiverer DIVI på din side:

Step 4: Vælg hvordan du vil bygge (jeg vælger ”Byg fra bunden” til denne guide), og tryk på den valgte bygningsmetode:

Step 5: Begynd at bygge – men først på back-end!

DIVI Byggeren består af 3 byggesten: Sektioner (blå), Rækker (grøn) og Moduler (lila eller sort). Du kan tilføje nye sektioner, rækker og moduler ved at trykke på det respektive ”+”-ikon (dvs. hvis du trykker på det blå ikon, tilføjer du en ny sektion osv.) Vi gennemgår herunder de forskellige DIVI-byggesten.

DIVI-Sektioner:

Den største byggesten i DIVI er den første ting man tilføjer til siden. Den bruges til at oprette store grupper af indhold. Dog tilføjer DIVI normalt en sektion automatisk, så efter du har aktiveret den visuelle bygger, skal du normalvis kun tilføje rækker og moduler.

DIVI-Rækker:

Rækker sidder i sektioner, og du kan selv vælge kolonnestrukturen af rækkerne.

DIVI-Moduler:

Moduler sidder i rækkerne, og de fungerer som indholds-elementer af din side. Der er mange forskellige moduler, som du kan vælge imellem, og du kan søge efter specifikke moduler. For eksempel hvis du vil indsætte en knap til siden, så bare begynd at skrive ”knap” i søgefeltet.

Herefter tryk på , hvor DIVI så har indsat et knap-modul i rækken med alle de relevante funktioner, en knap skal have.

Step 6: Byg også forenden!

Hvis du vil se med Live, hvordan dit indhold ændrer sig, mens du bygger, skal du vælge ”Byg på forenden”-funktionen. Du skal blot trykke -knappen, der gemmer sig over din DIVI-opsætning i WordPress. Dernæst åbner dine sider i samme vindue, men på den specifikke side, som du lige har redigeret.

Hvis du ikke endnu har tilføjet indhold til din side i back-end-byggeren, kommer din side til at se ca. sådan ud, når du åbner forend byggeren (altså her fire tomme felter, fordi vi her har valgt fire rækker at arbejde med):

Hvis du vil redigere en af DIVI-byggestenene, skal du trykke på ”Indstillinger”-ikonet () i den tilsvarende byggesten. Den lille menu kommer frem, når du bevæger musen over feltet.

Når du redigerer en af byggestenene på forenden, åbner der en lille redigeringsvindue, som kan flyttes rundt på siden. Du kan se alle ændringerne, mens du bygger, hvilket er en kæmpe fordel ved DIVI og ved at bygge på forenden. Så kommer din sides udseende ikke som en overraskelse.

Husk! at trykke ”Gem ændringer” , når du ændrer noget på siden. DIVI er glad for, at du ofte gemmer. Hellere en DIVI-gang for meget end en DIVI-gang for lidt!

Så når du redigerer en kladde og gerne vil forlade byggeren, skal du huske at trykke ”Glem kladde” eller ”Offentliggør” i det nederste højre hjørne.

Hvis du bygger en side, der allerede er blevet offentliggjort, skal du trykke på i det nederste højre hjørne, inden du forlader siden.

Hvis du ikke gemmer dit arbejde, inden du forlader DIVI-byggeren, kan du risikere, at ændringerne bliver forsvinder. Dog plejer du at få en advarsel, når du forsøger at forlade siden uden at trykke på ”Gem” først:

Download guiden som Word-dokument ved at klikke her!

Vi håber, du fandt denne DIVI-guide nyttig. Og vi håber, at du kommer godt i gang med at bruge DIVI. Vi synes i hvert fald, det er nemt og lækkert at arbejde med.

Hvis du fortsat har problemer, sidder vores eksperter gerne klar til at hjælpe dig med det. Kontakt Viral Media her.

Selvfølgelig er der meget mere til, hvordan du bruger DIVI, og hvordan du sætter de forskellige funktioner og hjemmesideelementer op. Men nu har vi givet dig et solidt DIVI-fundament, og nu er der bare plads til en masse leg. DIVI har uendeligt med muligheder!

DIVI-out for nu. Du bruger os bare, hvis du har brug for hjælp!

//Lukas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *