Der er et vælg af muligheder, hvis du gerne vil have etableret en online-betalings-mulighed til din hjemmeside. Hos Viral Media bruger vi Reepay til at sætte online-betaling op for vores kunder. Så får du lavet hjemmeside og webshop gennem os, kommer Reepay til at stå for din online-betaling.

Reepay har nogle priser og gebyrer, der hører med, når du skal have online-betaling på din hjemmeside.

Priserne og gebyrerne kan du læse mere om ved at downloade denne oversigt! Og ellers kommer vi også ind på det længere nede i Reepay-blogindlægget her:

Viral Media online-betaling - priser og gebyrer på vores online-betaling

  1. VORES BETALINGSLØSNING 

Betalingsløsning:
Fra man går live er prisen 49 kr. pr. måned + 1 kr. pr. transaktion eller man kan vælge at betale DKK 139,- pr. måned incl. 250 transaktioner pr. måned. Ekstra transaktioner koster DKK 0,25 pr. stk. Der er ikke nogen binding og man betaler kun for én måned ad gangen. Der er hverken oprettelsesgebyr eller løbende abonnementsgebyr.

Betalingsmuligheder:
Kort der kan modtages: Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro. MobilePay kan tilføjes. Månedligt gebyr til Reepay: DKK 49,- og når kunderne betaler koster det DKK 1,00 + kortgebyr. Det er derudover muligt at bruge MobilePay til abonnementsløsninger. ViaBill kan tilføjes og inden længe vil det være muligt at anvende; Klarna, Sofort, Vipps, Swish og Paypal.

2. VALG AF INDLØSER 

Indløsningsaftale:
For nye kunder igennem Clearhaus er prisen 1% for alle kort, der er udstedt i Europa (normalt er satsen 1,45% for kort, der er udstedt i Danmark og 2,75% for kort, der er dstedt uden for Danmark.)
Udbetalingen er som ofte én gang om ugen med 3 bankdages forsinkelse. Er der tale om en etableret forretning, kan jeg muligvis beregne en endnu lavere sats.
Benyttes Swedbank som indløser, kan jeg tilbyde:
0,89% for danske debet kort
1,05% for danske kredit kort
1,69% for danske firma kort
0,99% for europæiske debet kort
1,15% for europæiske kredit kort
2,45% for europæiske firmakort
2,95% for kort, der er udstedt uden for Europa.

Minimumsgebyr pr. måned: DKK 50.


Vi håber, at det gav dig en god oversigt over, hvilke priser og gebyrer du kan forvente at få her hos Viral Media, når du skal have etableret en online-betaling på din hjemmeside.

Hvis du vil vide mere om Reepay eller andre muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os her.

//Matias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *