Madlavningskurser med mening


Se resultater


Kravspecifikation & ønsker

Vi har i samarbejde med kunden fået skabt en dynamisk og intuitiv hjemmeside. Det gør det nemt for de besøgende at få et overblik over fremtidige madkurser. Nemt og hurtigt kan de booke sig på et kursus eller købe et gavekort. Opgaven, vi fik stillet, var som følger:


FB annonce
Fokus på at skabe mere salg


Resultalter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

0
%
Organisk Trafik
0
%
Konverteringsrate
0
Top 5 Søgeord
0
%
Online Leads

God service og plan, som blev holdt til punkt og prikke hele vejen gennem processen med opsætningen af vores nye hjemmeside, booking og betalingssystem. Det har været en fornøjelse af følge med i og dejligt at deadlines bliver overholdt. Mine varmeste anbefalinger.

Jeanette Duus, Mad Med Mere

Lidt om virksomheden

Mad Med Mere er en non-profit organisation stiftet i 2017 af Jeanette Duus i samarbejde med Netværkshuset i Gentofte. Virksomheden er udbyder af madkurser og catering virksomhed. Det er flygtninge, som lærer gæsterne om deres lands stolte madkultur, hvor de inviterer dem ind i deres personlige historier om vejen til Danmark – og hvordan det er at være flygtning i Danmark. Virksomheden ønsker at motivere flygtninge og indvandrere til at lære dansk, da det ofte er indgangen til integration og at komme i arbejde. Ydermere har de en ambition om at nedbryde fordomme og kulturforskelle, hvilket mad er en god facilitator til.

Hvert kursus har et tema, og du har dermed mulighed for at tilmelde dig, hvor din interesse er størst. Det vil variere, hvilke kokke der deltager i kurset. Dermed vil sprogfærdighederne og historierne også variere. Mad Med Mere’s håb er dog, at flygtningene finder motivation til bedre at kunne indgå i den fælles
samtale.


Se hjemmesiden

Se flere af vores cases

Nedenfor finder du en række af vores andre hjemmeside cases


Se alle cases

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *